tirsdag 30. oktober 2012

Informasjon rundt treningstider fremover

Vi fortsetter mandager, tirsdag og fredager samme tid og sted som før eneste endringene er:

Tirsdagstreningene vil ved snø eller veldig dårlig vær foregå inne fra 16:00 til 17:00 istedet for ute. Så oppmøte er 16:00 hver tirsdag.

Tirsdagstreningene vil vi miste en gang utover vinteren, men det vil gis beskjed på trening og på bloggen før det skjer.

Det er stor etterspørsel etter treningstider i hallen og derfor så må vi dele hallen med andre lag på hverdagene, men vi har klart å få tid inne i hele hallen lørdager fra 13:30 til 15:00 og starter med det allerede denne uken.

Dagfinn

mandag 22. oktober 2012

Treninger fremover for 97/98

Vi fortsetter med treninger mandager, tirsdager og fredager til samme tid inntil videre. Hvis det blir endringer får dere beskjed på bloggen umiddelbart.

Hilsen Assa og Dagfinn.

søndag 21. oktober 2012

Juniortrening

Vi starter opp juniortrening for årsklassene 94-96 på førstkommende tirsdag kl 19:00 ute på stadion. Fram til jul kommer vi til å trene 3 ganger i uka. På disse treningene blir det mye spill, slik at vi kan danne oss et inntrykk av alle spillerne.
Husk leggskinn og møt opp 10 min. før treninga starter.

Vi ses.

Tom Erik, Jan Magne og Dagfinn

torsdag 18. oktober 2012

Sesongen 2012

Hei alle sammen !
Gratulerer alle tre lagene med seier i siste seriekamp. Kjempebra.
Vi i lederteamet kommer med en mer utførlig sesongoppsummering seinere, men jeg vil takke alle spillere, trenere, ledere og foreldre for en god gjennomført sesong. Vi mener at alle spillerne har tatt store steg fremover når det gjelder individuelle ferdigheter. Lagene har utviklet bedre relasjonelle og strukturelle ferdigheter. Vi har klart å gjennomføre en lik spillefilosofi for alle.
Sosialt har alle spillerne blitt bedre kjent med hverandre, og spesielt Danmarksturen spleiset gruppa tettere sammen.
Veien videre ser foreløpig slik ut. Hele gruppa trener på fredag og lørdag. Fra og med neste uke skilles 96 gutta ut og skal sammen med 94 og 95 gutter danne ei juniorgruppe. Det er ennå ikke helt klart hva som skjer med 97 og 98 gutta, men det vil bli avklart i neste uke.

Tom Erik

tirsdag 16. oktober 2012

G98 kamp mot Ørje

Onsdag 17 oktober kl 18:00 Ås Stadion
Oppmøte er seinest 17:15

Følgende møter opp: Daniel, Kjell, Sebastian, Henrik, Bendik, Renze, Kasper, Øystein, Aram, William, Nathnael, Julien, Helge, Yonatan, Anton, Elias og Hakan
Frafall meldes Heidi

torsdag 11. oktober 2012

G97 siste kamp for sesongen.

Kampstart: Lørdag 13 oktober kl 14:00

Følgende spillere møtter opp seinest 13:15:
Amin, Kojin, Anders, Kojin, Kasper, Martin, Marius, Pablo, Lars og William

tirsdag 9. oktober 2012

G98 kamp mot Skjeberg

Onsdag 10.10 kl 17:30 Skjeberg sportsplass KG (Stasjonsveien, 1745 Skjeberg)

Oppmøte er seinest 15:50

Følgende møter opp: Daniel, Kjell, Sebastian, Henrik, Bendik, Renze, Kasper, Øystein, Aram, William, Nathnael, Julien, Helge, Yonatan, Anton.

Frafall meldes Heidi

mandag 8. oktober 2012

G97 kamp torsdag 11 Oktober

Torsdag 11.10 kl 18:00. Drøbak/Frogn - Ås.  Spilles på Frogn KG 7er A

Oppmøte senest kl 16.45
Troppen: Amin, Lars, Anders, Kojin, William(97), Kasper, Samson, Martin, Marius og Pablo

Frafall meldes til meg

Dagfinn

lørdag 6. oktober 2012

Kamper G-96

Sesongens to siste seriekamper spilles følgende dager :

Uke 41 :
Tirsdag 9/10 borte mot Son 2 på Son Arene (kunstgress) kl.20:15.
Avreise fra stadion kl.19:00.

Følgende spillere møter på stadion senest kl.19:00 : Robin, Ole Martin, Adrian, Mikkel, Espen, Truls, Anders, Andreas, Lasse, Knut Egil, Pablo, Kojin, Martin Løken.

Forfall må meldes Jan Magne da jeg er borte.


Uke 42 :
Mandag 15/10 hjemme mot Rygge på Ås stadion kl.19:15.
Oppmøte kl.18:30.

Følgende spillere møter på stadion senest kl.18:30 : Robin, Ole Martin, Adrian, Mikkel, Espen, Truls, Anders, Andreas, Lasse, Knut Egil, Pablo, Kojin, Martin Løken.

Forfall må meldes Jan Magne fordi jeg er fortsatt borte.

Stå på gutter. Med gode resultater i de to siste kampene kan vi vinne avdelingen. Om vi ikke skulle klare det har vi allikevel gjennomført en strålende sesong med mye godt fotballspill og mange trivelige stunder. Avslutningsfesten får vi ta når jeg kommer hjem.
Lykke til !!!

Tom Erik

torsdag 4. oktober 2012

Treninger etter høstferien

Første trening etter høstferien er mandag 8/10 kl.16:00.

Så vidt jeg har forstått så gjelder nye treningstider fra nå. Det vil si at vi trener mandag kl.16:00 inne i hallen (halv bane)eller ute hvis det er ledig. Tirsdag kl.16:00 ute. Fredag kl.16:00 inne og lørdag kl.10:00 ute.

Jeg reiser på landslagssamling til Nederland på mandag og blir borte en uke. Jan Magne, Dagfinn og Heidi ordner innkalling til kamper.
Husk at alle tre lagene har noen få kamper igjen. Viktig å stå på helt til slutt.

Vi snakkes når jeg er tilbake igjen.

Tom Erik

tirsdag 2. oktober 2012

Høstferien og resten av sesongen

Heisann !

Beklager litt sein info, men som de fleste sikkert har fått med seg tar vi treningsfri i høstferien. Alle ble enige om at gutta skal gjennomføre minst tre egentreninger på ca. en times varighet. Det kan være fotballspill, løping, sykling etc. Det viktigste er at de holder seg i aktivitet.

De aller fleste av gutta har hatt en veldig positiv utvikling gjennom vinteren og sommeren, både fotballmessig og ikke minst sosialt. Vi hadde en kjempeflott tur til Danmark som sveiset gutta tettere sammen. Selv om mange fortsatt har mye å lære i fotballens ABC så ser vi også på tabellplasseringen til lagene våre at vi gjør en del riktige ting. 96 laget kjemper om seier i sin avdeling, 97 og 98 laget har plassert seg trygt på midten.
Selv om mye er positivt har ikke alt vært rosenrødt. Vi har slitt og sliter fremdeles litt med oppførselen og holdningene til noen av de yngste guttene. De hører ikke etter beskjeder, plager andre lagkompiser med nedsettende kommentarer, forsentkomming og liten eller ingen respekt for noen av de voksne lederne. Det er ikke mange av guttene dette gjelder, men det er et stort irritasjonsmoment for oss voksne. Håper at dere foreldre kan snakke litt med ungdommene deres, selv om det kanskje ikke gjelder dem.
Vi har også til tider hatt problemer med å stille 98 lag til kamper. Det kommer overraskende mange forfall til kampene og mange av disse kommer i siste liten rett før vi skal spille eller reise. Dette har ført til at flere av oss ledere har måttet ringe mange telefoner i arbeidstiden, noe vi ikke kan forsette med. Siste bortekampen viste vi ikke om vi hadde lag før avreisen fra Ås stadion. Sånn kan det ikke fortsette. Vær snill og prioriter de siste kampene våre, slik at vi kan fullføre sesongen på en flott måte.
Men som sagt, de aller fleste av ungdommene er flotte typer og noen av dem kommer til å få mye glede av fotballen i fremtiden.

mvh
Trenerteamet