lørdag 4. februar 2012

Bindende påmelding til sommerens cup

Det er stor interesse for deltakelse på Cup no. 1 i Fredrikshavn 9.-14. juli.
For å kunne melde på, bestille reise og opphold trenger vi å få en bindende påmelding fra alle som vil delta. Denne må inneholde følgende opplysninger:

1. Fullt avn og fødselsdato på spiller som skal delta.
2. Skal andre fra familien delta? I tilfelle, stiller familien med bil? Er det plass til flere passasjerer utenom egen familie? I tilfelle hvor mange?
3. Hvis flere i familien skal delta, er det ønske om at det skal bestilles overnatting for disse i fellesskap med andre foreldre /familier på laget? Dette blir et lavpris-alternativ, -sannsynligvis leiligheter/ hytter i nærheten av Fredrikshavn.
4. Hvis flere i familien skal delta, er det ønske om at det skal bestilles felles reise med Colorline Larvik-Hirtshals sammen med laget? Avreise 9/7 kl. 8, retur 14/7. I tilfelle trenger jeg navn og fødselsdato på alle som det skal bestilles for.

Frist for tilbakemelding er 12. febr., og den sendes til anglar@online.no. Dersom dere har spørsmål, ta kontakt med cup-ansvarlig, lagledere eller trenere. Se mobilnummer i venstre-marg på siden.

Etter påmelding vil det bli krevd inn et forskudd pr spiller (ca 1 000 kr) for å dekke utgiftene som betales i forbindelse med booking av reise o.l.

For mer info om cupen se: www.cupno1.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar