torsdag 8. mars 2012

STATUS FOTBALLCUPEN I DANMARK

Det er påmeldt to lag i klasse B14 (f.e.1/1-98) og B16 (f.e. 1/1-96).

Følgende spillere er påmeldt:
1998-ere: Eli Steinar, Kasper, Thomas, Julien, William, Pablo, Anton, Bendik, Aram, Daniel, Henrik, Iver, Kjell, Nathneal,
1997-ere: Anders, Martin, Lars, Raymond
1996 og 1995-ere: Anders, Espen, Adrian, Ole Martin, Lasse, Mikkel, Knut Egil, Andreas, Robin, Jonas

Overnatting og mat for guttene er bestilt. Vi har ønske om å få overnatte på Munkebakken skole, men dette er ikke bekreftet.
Reise: Det er bestilt reise for alle spillere (bortsett fra Martin og KjelI) med ferje fra Larvik til Hirtshals mandag 9.07. kl 8.00 og med retur lørdag 14.07.  kl 22:15 med ankomst i Larvik kl 02.00.

Følgende gutter har med seg familiemedlemmer som det er bestilt reise for: Eli Steinar (kun en vei), Kasper, Thomas/Anders, Julien (kun en vei), William, Jonas, Pablo, Anders M. (kun en vei), Anton, Bendik (kun en vei), Lars, Lasse.
En del foreldre og søsken har booket leilighet på Sæby feriesenter.

Det er betalt inn et depositum fra lagkassa som betyr at påmeldingen nå er bindende. Dersom informasjonen ovenfor ikke stemmer med de tilbakemeldingene dere har gitt meg eller laglederne, må dere gi beskjed om det veldig raskt. Det resterende beløpet skal betales i mai, og vi vil før det måtte kreve innbetaling fra deltakerne.
Så da er det bare å trene godt framover og glede seg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar