torsdag 21. juni 2012

Kamper denne uken + trening fredag og lørdag

G-96 kampen mot Mysen på fredag er utsatt til 19.august. Vi trener som normalt fredag kl.16 og lørdag kl.10. Viktig at alle som er hjemme møter opp. Husk at vi skal spille cup om 3 uker. det er viktig å holde formen ved like.

G-96 kjempet seg til en flott 4-0 seier over DFI i vårens siste seriekamp. Kampen sto og vippet litt etter at vi tidlig i 1.omgang gikk opp til 1-0, etter skoring av Anders. Midt i annen omgang satte vi inn Jonas på venstre kant. Dette førte med en gang til et kjempetrøkk. De andre spillerne løftet seg to hakk og etter et kjempeangrep headet Lasse inn 2-0. Thomas satte inn 3-0 på et langskudd og 4-0 på straffe rett før slutt.
G-98 vant 3-2 over Ørje. De ledet 3-0, men Ørje klarte nesten å kjempe seg inn i kampen igjen. Flott innsats av gutta reddet 3 poeng til slutt. Målskorerne har jeg desverre ikke fått greie på.
G-97 var litt uheldige i sin kamp mot Askim. Askim ga seg ikke før det sto 12-0 i målprotokollen. Åsgutta skal ha skryt for at de aldri ga opp, selv om overmakten ble for stor.

Tom Erik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar