mandag 3. september 2012

Kamper siste uke

Gutter 96 har spilt to kamper siste uke. Begge endte med seier. Tirsdag ble Son 2 slått enkelt 6-0 hjemme på Ås stadion. Gutta spilte en meget god angrepskamp, hvor vi fikk trent på å spille etablert angrep.
I dag mandag ble Rygge slått 2-1 etter en skikkelig slitekamp. Gutta kom aldri inn i kampen og fikk satt spillet skikkelig. Rygge kjempet oss ut av stilen i første omgang og vi lå under 1-0 til pause. Etter hvilen tok gutta seg skikkelig sammen og scoret to mål. Selv om spillet ikke sto til 20 i stil så er det allikevel viktig med en "vinnerskalle".
Gutter 98 møtte serieleder Skogstrand hjemme på stadion. Oppgjøret endte til slutt 3-3 etter tidvis meget godt pasningsspill av gutta.
Gutter 97 slo Sprint Jeløy 2 5-3 hjemme på stadion på lørdag. Til tider ble sprint rundspilt av ballsikre åsgutter. Seieren var ikke ett mål for lite.

Det er gøy å se at det vi har trent på gjenskapes i kamp. Vi har i hele vinter trent etter en klar filosofi om hvordan vi vil spille fotball både offensivt og defensivt. Det har tatt litt tid for de yngste, men nå ser man helt klart at de har tatt steg framover.