tirsdag 2. oktober 2012

Høstferien og resten av sesongen

Heisann !

Beklager litt sein info, men som de fleste sikkert har fått med seg tar vi treningsfri i høstferien. Alle ble enige om at gutta skal gjennomføre minst tre egentreninger på ca. en times varighet. Det kan være fotballspill, løping, sykling etc. Det viktigste er at de holder seg i aktivitet.

De aller fleste av gutta har hatt en veldig positiv utvikling gjennom vinteren og sommeren, både fotballmessig og ikke minst sosialt. Vi hadde en kjempeflott tur til Danmark som sveiset gutta tettere sammen. Selv om mange fortsatt har mye å lære i fotballens ABC så ser vi også på tabellplasseringen til lagene våre at vi gjør en del riktige ting. 96 laget kjemper om seier i sin avdeling, 97 og 98 laget har plassert seg trygt på midten.
Selv om mye er positivt har ikke alt vært rosenrødt. Vi har slitt og sliter fremdeles litt med oppførselen og holdningene til noen av de yngste guttene. De hører ikke etter beskjeder, plager andre lagkompiser med nedsettende kommentarer, forsentkomming og liten eller ingen respekt for noen av de voksne lederne. Det er ikke mange av guttene dette gjelder, men det er et stort irritasjonsmoment for oss voksne. Håper at dere foreldre kan snakke litt med ungdommene deres, selv om det kanskje ikke gjelder dem.
Vi har også til tider hatt problemer med å stille 98 lag til kamper. Det kommer overraskende mange forfall til kampene og mange av disse kommer i siste liten rett før vi skal spille eller reise. Dette har ført til at flere av oss ledere har måttet ringe mange telefoner i arbeidstiden, noe vi ikke kan forsette med. Siste bortekampen viste vi ikke om vi hadde lag før avreisen fra Ås stadion. Sånn kan det ikke fortsette. Vær snill og prioriter de siste kampene våre, slik at vi kan fullføre sesongen på en flott måte.
Men som sagt, de aller fleste av ungdommene er flotte typer og noen av dem kommer til å få mye glede av fotballen i fremtiden.

mvh
Trenerteamet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar