søndag 10. mars 2013

2-0 mot SKI

G97 vant 2-0 i treningskamp mot Ski på søndag.

Det er over et halvt år siden mange av 97-guttene har spilt elleverfotball og vi prøver derfor å få til noen treningskamper før sesongen starter 15 April. Fokuset nå er å få på plass et defensivt fundament og en trygghet i laget når vi forsvarer oss. Det vil vi fortsette med i minst én uke til. Mye av det vi har øvd på i det siste i forsvarspillet fungerte bra på søndag, spesielt i starten av kampen med bra kommunikasjon og prat spillerne i mellom. Det som blir viktig videre er at alle kommer tidsnok på treningene og har fokus på treningene så vi kan forbedre oss utover sesongen. 

Vårt første mål mot Ski kom etter at Martin ble felt inne i 16-meteren, Kasper bredsidet straffesparket trygt nede i høyre hjørnet. 2-0 målet kom etter at Raymond skjærte inn fra høyrekanten og spilte i gjennom Martin som satte ballen i mål.

Ekstra skryt til Nathnael og Renze som ikke har vært med så mye på 97 tidligere, men som har vært ivrige og møtt opp på trening gjennom hele våren og vinteren og derfor var med mot Ski og klarte seg veldig bra.

Ny kamp på torsdag mot bedre motstand. Vi fortsetter å jobbe med det samme inn mot den kampen.

Dagfinn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar