mandag 30. april 2012

Ås Stadion og sesongstart

Hei alle aktive i Ås IL Fotball

Nå er sesongen 2012 i gang, noen har startet allerede og i løpet av denne uka er alle lag i gang. I den forbindelse er det behov for noe praktisk informasjon om Ås Stadion, Fotballhallen og bruken av klubbhuset.

Kiosksalg.
Vi vil denne uka pusse opp kiosken for å være klar med "nyåpning" i uke 19. Vi forsøker å holde oppe salg av kaffe og mineralvann også denne uka som en service til besøkende, men dette må gjøres fra kjøkkenet i klubbhuset. Det er tilsynsvaktene som også skal betjene kiosken.

Tilsynsvakt.
Vi har etablert tilsynsvakt som vil være Ås IL Fotballs representant på Ås Stadion kl 17.00-23.00 mandag til fredag. Dette er en dugnadsjobb som lagene deler på. Det ligger mange oppgaver til denne funksjonen ved siden av å være kioskvakt, så kiosken vil i kortere periode være ubetjent. Det er viktig at tilsynsvakten setter seg inn instruksen og gjør seg kjent med oppgavene.

Ås Kommune.
Det er Ås Kommune som har driftsansvaret for Ås Stadion og utstyret på stadion. De har nå skiftet nett på målene og det vil komme hjul på de mål som mangler. Det er viktig at vi som brukere tar ansvar og ser til at egne spillere og besøkende behandler anleggene våre på en måte slik at levetiden blir lengst mulig og det blir hyggelig å komme igjen. Se til at det ikke klatres i målnettene, plukk opp søppel etter dere både ute og inne (og av og til også etter andre). Det er ikke tilsynsvaktens eller kommunens ansattes jobb å plukke søppel etter fotballen.

Parkering
Vi har forsøkt å oppfordre til å ikke parkere foran klubbhuset, dessverre ser vi at det fortsatt gjøres i for stor grad. Vi har derfor i samråd med Ås IL besluttet at vi må stenge bommen ned til klubbhuset. Dette fordi at det skal være trygt for barn å ferdes fra garderobe til banene.

Fotballhallen
Follo FK har startet Akademitreninger for spillere i alderen 2000-1997 i helgene i fotballhallen. Av den grunn lagrer de 17 småmål i hallen. Dette er FolloFk sin eiendom, (vi har 2 stk i hallen), men kan være fristene å benytte seg av under trening. De skades ikke av å brukes, men de skal ikke benyttes utenfor hallen og skal ryddes på plass umiddelbart etter trening.
Vær også påpasselig med å benytte rene sko i hallen. Nå i vårsesongen har vi mye jord rundt hallen frem til vi får etablert gress på området rundt.

Det var mange formaninger om hva vi ikke skal gjøre.

Budskapet er enkelt, ta hensyn til hverandre, forlat stadionanlegget slik du ønsker det skal være når du ankommer.

Lykke til med seriestart og sesongen 2012.

Med vennlig hilsen
Ås IL Fotball
Geir Sneis
Daglig leder
Mob. 993 51 133

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar