torsdag 19. april 2012

Treningskamp mot Ski 98

Gratulerer til G-98 laget vårt som i går kveld vant 2-0 over Ski i en treningskamp på Ski stadion.
I første omgang spilte laget bra både defensivt og offensivt. Ski startet best, men vi tok over spillet etterhvert. Strukturen defensivt var veldig bra og spesielt forsvarsfireren var solide. På tross av godt Åsspill sto det 0-0 til pause.
I annen omgang scoret Julien allerede etter 1 minutt. Han driblet seg fint forbi backen sin og scoret alene med keeper. Noen minutter senere ble Elias felt av keeperen og satte selv straffesparket sikkert i mål.
Etter målene mistet vi noe av overtaket i kampen. Defensiv struktur raknet og det fine offensive pasningsspillet vi fikk til i 1 omgang forsvant. Men vi forsvarte ledelsen ut kampen.
Alt i alt er vi trenerne veldig førnøyde med kampen.